Facilitaire ondersteuning

SpektAKel ondersteunt amateurkunstenaars en -verenigingen.

Subsidies en fondsenwerving

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van subsidies of het vinden van fondsen? Ga naar Apeldoorn Pakt Aan: www.apeldoornpaktaan.nl.

Op zoek naar vrijwilligers?

Heeft u vrijwilligers nodig bij het realiseren van uw voorstelling? Apeldoorn Pakt Aan helpt u op weg: www.apeldoornpaktaan.nl

Amateurkunstwijzer (Kunstfactor)

Een handreiking bij werken, besturen en organiseren in de amateurkunstsector.

De Amateurkunstwijzer biedt bestuurders, artistiek kader en initiatiefrijke amateurkunstenaars uit alle disciplines een praktische handreiking bij het werken, besturen en organiseren in de amateurkunstsector.
De Kunstfactor heeft de Amateurkunstwijzer nu ook digitaal beschikbaar gemaakt.

De Verenigingsscan (Kunstfactor en Movisie)

Een instrument voor verenigingen in de amateurkunst die willen ontwikkelen en vernieuwen. 

De Verenigingsscan is tot stand gekomen in een samenwerkingsverband tussen Kunstfactor en MOVISIE. De Verenigingsscan stelt per thema een diagnose, die u inzicht geeft in de sterke en zwakke punten van uw vereniging/organisatie. Daarnaast helpt de Verenigingsscan u om een duidelijke prioriteitenlijst op te stellen. De scan geeft praktische tips die u kunt gebruiken om verbeteringen in uw organisatie daadwerkelijk te realiseren.

Repetitieruimten

Bent u op zoek naar een repetitieruimte? Neem dat contact op met:
Accres: Accres
Markant: info@markantapeldoorn.nl

Studio

Op zoek naar een studio voor opnames? Neem eens contact op met Marco Meijer van Markant. Markant heeft een luxe studio die ook door mensen/groepen buiten Markant gebruikt mag worden.

Meer kans voor kunst

Stichting MarKans heeft als doel kunst en cultuur in Apeldoorn en omstreken te bevorderen. Door kunstzinnige activiteiten financieel te faciliteren creëert de stichting kansen voor amateurkunst. Artistieke gezelschappen (en individuele deelnemers) worden zo in de gelegenheid gesteld zich te verbeteren en verrijken. Kijk op www.stichting-markans.nl voor de werkwijze en voorwaarden.

doorzoek de website